Педагогічні основи здоров'язбережувальної діяльності у освітньому процесі - Біда Олена; Bida Olena; Орос Ільдіко; Orosz Ildikó; Oros Ildiko; Чичук Антоніна; Chychuk Antonina; Csicsuk Antonina; Гуттерер Єва; Hutterer Éva (My University, 2021)
Резюме. Мета статті висвітлити педагогічні умови, що забезпечують здоров’язбережувальну діяльність; розкрити головні завдання організації освітнього процесу; визначити педагогічні основи здоров’язбережувальної діяльності у освітньому процесі вищої школи, основні цільові установки та чинники програмно-методичного забезпечення збереження і зміцнення здоров’я молоді.
Keywords: педагогічні основи; здоров'язбережувальна діяльність; освітній процес