Кібербезпека, сучасні інформаційні техології та їх вплив на майбутніх фахівців правознавства у процесі навчання в коледжі - Келемен Роман (Закарпатський угорський інститут імені Ференца Ракоці II., 2024)
Резюме. Процес модернізації юридичної освіти в сучасній Україні акцентує увагу на розвитку практичної підготовки майбутніх фахівців правознавства, в якій значну роль відіграє використання новітніх технологій та штучного інтелекту в процесі навчання. Підкреслюється комплексний характер забезпечення інформаційної та кібербезпеки, необхідність постійного вдосконалення методів і способів захисту даних, підвищення рівня знань у цій сфері.
Keywords: новітні технології; професійна підготовка; фахівці правознавства; кібербезпека