Престижність фізичної культури та спорту в закарпатських школах з угорською мовою навчання - Греба Анна; Греба Ілдіко; Greba Anna; Greba Ildikó (СPM «ASF», 2017)
Резюме. У статті розглядаються актуальні питання щодо змісту та наповненості навчальної дисципліни «Фізичне виховання», важливість спорту та фізичного розвитку дітей. Розкрито функції занять спортом. Висвітлені результати опитувань серед учнів 8-11 класів щодо їх ставлення до предмету «Фізична культура».
Keywords: фізичне виховання; здоровий спосіб життя; школи з угорською мовою навчання