Ефективність діяльності ІТ-підприємства: обліково-аналітичний аспект - Бачо Роберт; Robert Bacho; Bacsó Róbert; Лоскоріх Габріелла; Gabriella Loskorikh; Loszkorih Gabriella (Всеукраїнська громадська організація "Спілка автоматизаторів бізнесу", 2024)
Резюме. Сучасні IT-підприємства, враховуючи складні економічні та політичні реалії сьогодення, мають розв'язувати як тактичні, так і стратегічні завдання. За таких умов ведення бізнесу, вирішення питань обліку, планування ресурсів і продажів стає неможливим без оперативного аналізу результатів. IT-підприємства, що розробляють, розповсюджують, адаптують, супроводжують новітні засоби "інтелектуального" бізнесу в своїй повсякденній роботі стикаються з необхідністю впровадження аналітичних систем, систем моніторингу, потребою оповіщення про можливі помилкові чи ефективні управлінські рішення за необхідності обробки значних обсягів даних.
Keywords: ефективність; ІТ-підприємство; облік; аналіз; фінансові показники