A Nagyberegi kistérség turisztikai erőforrásainak vizsgálata (Beregszászi járás) - Püspöki Alexandra; Пешпекі Александра (Földtudományi és Turizmus Tanszék, 2022)
A Nagyberegi Kistérség turisztikai erőforrásainak vizsgálata során fontosnak tartottam a több szempontból való megközelítést, miszerint melyek azok a turisztikai erőforrások, amelyek innovációra szorulnak és melyek a már meglévő és jól működő turisztikai infrastruktúrák. Valamint ezen munkám során igyekeztem részletesebb, átfogóbb képet alkotni a Nagyberegen működő turisztikai szempontból fontos létesítményekről amelyekről már eddigi munkáim során is említést tettem. Célom, hogy ezzel a munkámmal bemutassam településem turisztikai erőforrásait, ezzel elősegítve az átláthatóságot és a fejlesztéseket. Mivel fontos számomra a falu és annak értékei igyekeztem feltérképezni a még kiaknázatlan lehetőségeket és munkám során bemutatom néhány személyes ötletemet is.
Дослідження туристичних ресурсів Великоберезької ОТГ (Берегівський район)
Keywords: turizmus; Nagyberegi kistérség; turisztikai erőforrás; Beregszászi járás; туризм; Великоберезька ОТГ; туристичні ресурси; Берегівський район