Удосконалення управління компанією на основі автоматизації бізнес-процесів - Пойда-Носик Ніна; Poyda-Nosyk Nina; Pojda-Noszik Nina (ФОП Сабов А. М., 2019)
Резюме. Протягом останніх років інтерес до автоматизації бізнес процесів значно зріс як у теоретичних дослідженнях, так і в практичній площині. Не залишається сумнівів, що час конкуренції на рівні продуктів і послуг відходить у минуле. Конкуренція зміщується у площину бізнес-систем. Все більше власників і менеджерів розуміють, що головним джерелом сталого розвитку компанії і стабільного зростання фінансових результатів стає ефективна модель управління бізнесом, в основі якої лежать систематизовані, оптимізовані і правильно організовані бізнес-процеси. Багато вітчизняних компаній впроваджують процесне управління в свою систему менеджменту. Все частіше в бізнес-середовищі обговорюються переваги процесного управління, тему вдосконалення бізнес-процесів зачіпають практично на кожному бізнес-форумі чи конференції. Власники і керівники господарюючих суб’єктів звертаються до консультантів, зазвичай, з конкретною проблемою – процеси в бізнесі не налагоджені, співробітники роблять помилки, не вистачає прозорості в управлінні. Виникає необхідність пошуку найбільш оптимальних з точки зору затрат та впливу на ефективність компанії систем автоматизації бізнес-процесів.
A vállalat irányítás fejlesztése az üzleti folyamatok automatizálásának segítségével
https://opac3.brff.monguz.hu/hu/record/-/record/bibBRF00007679
Keywords: бізнес-процес; автоматизація; компанія