Труднощі мотивації персоналу готельно-ресторанного комплексу - Щука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina; ‪Ірина Кучинська‬; Іryna Kuchynska (Видавець Чабаненко Ю. А., 2018)
Резюме. Ефективність діяльності підприємства визначається цілим рядом факторів, серед яких найбільш вагомим є наявність висококваліфікованих та компетентних працівників. На жаль, з кожним роком проблема кадрового забезпечення українських підприємств лише загострюється. Тому питання – як утримати працівника, заохотити та мотивувати його, надзвичайно актуальне для більшості вітчизняних підприємств.
Keywords: труднощі мотивації персоналу; готельно-ресторанний комплекс; підприємство; бізнес