Збірник тестових завдань з курсу «Теорія та методика організації краєзнавчо-туристичної роботи» - Щука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina (ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ, 2023)
Резюме. Навчальний посібник пропонує завдання для проведення поточного та підсумкового (семестрового) контролю з дисципліни «Теорія та методика організації краєзнавчотуристичної роботи» здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, які навчаються на спеціальності 014.07 «Середня освіта (Географія)». Збірник містить 550 тестів, до яких додаються ключі для самоконтролю. Тестові завдання викладено у відповідності до робочої програми та курсу лекцій з даної дисципліни.

Ez az tanulmányi útmutató a «Helytörténeti és turisztikai munkaszervezés elmélete és módszerei» szakon folyó és záró (félév) ellenőrzés lebonyolítására kínál feladatokat a nappali és levelező tagozatos felsőoktatás második (mester) szintjére jelentkezők számára, akik a 014.07 «Középiskola (földrajz)» szakon tanulnak. Az adott útmutató 550 tesztet tartalmaz, amelyekhez az önkontroll kulcsai is hozzáadódnak. A tesztfeladatok e tudományágról szóló munkaprogramnak és előadások kurzusának megfelelően vannak összeállítva.
Навчальний посібник
Keywords: тестові завдання; краєзнавчо-туристична робота