Дослідження показників якості сучасних резистентних сортів яблук - Комоні Єва; Eva Komonyi; Komonyi Éva (My University, 2021)
Резюме. Дослідження показників якості резистентних сортів яблунь показали, що максимальна якість яблук - залежно від сорту - розвивалася під час зберігання, але через традиційні умови зберігання прийнятна якість зберігалася лише до грудня-січня.

Az almafajták minőségi mutatóinak szüret utáni vizsgálatai megmutatták, hogy az almák maximális minősége – fajtától függően a tárolás alatt alakult ki, de a hagyományos tárolási feltételek miatt az elfogadható minőség csak december-januárig maradt meg.
Keywords: показники якості яблук; almák minőségi mutatói; резистентні сорти яблук; rezisztens alma fajták