Оделетти для Химер - Берегсасі Аніко; Beregszászi Anikó; Aniko Beregszaszi (ЗУІ ім. Ференца Ракоці ІІ, 2024)
Резюме. У нашому виданні запропоновано дослівний переклад українською мовою трьох основних віршованих циклів французького митця. Причому два з них — «Оделетти» й «Інші Химери» — українсь-кою досі не перекладалися.
Три поетичні цикли Жерара де Нерваля в українському перекладі Володимира Баняса
Keywords: Жерар де Нерваль; Оделетти; Химери