Туристична індустрія України в довоєнний та повоєнний період - Бергхауер Олександр; Berghauer Sándor; Фодор Дюло; Fodor Gyula; Товт Атілла; Tóth Attila (ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2023)
Резюме. Умови розвитку туристичної галузі в Україні загалом та на Закарпатті зокрема тривалий час визначають за характерним для країни економічним і суспільним середовищем, а також особливостями самої індустрії гостинності. Розуміння процесу еволюції та розвитку галузі неможливе без розкриття цих специфічних рис і усвідомлення трендів сучасного туризму у світі.
Keywords: туристична індустрія; Україна