Використання методів інтернет просування у закладах розміщення (на прикладі готелю «Практик» м. Берегове Закарпатської обл.) - Головач Артур; Halavács Artur (Földtudományi és Turizmus Tanszék, 2022)
Мета дослідження – визначити ефективність застосування методів Інтернет-просування в готелі “Практик” та розробити рекомендації щодо їхнього вдосконалення. Об’єкт дослідження: система Інтернет-просування в закладах розміщення. Предмет дослідження: методи Інтернет-просування в готелі “Практик”. Відповідно до мети дослідження встановлено наступні завдання: • встановити сутність, види та особливості функціонування закладів розміщення; • охарактеризувати маркетингову діяльність у сфері послуг; • проаналізувати методи інтернет-просування, які використовуються у закладах розміщення; • надати загальну характеристику готелю “Практик”; проаналізувати маркетингову діяльність готелю “Практик” • визначити ефективність методів Інтернет-просування, які застосовує готель “Практик”; • розробити рекомендації щодо вдосконалення способів Інтернет- просування в готелі «Практик». Методи дослідження: теоретичний аналіз літератури (для визначення основних положень роботи та написання основного тексту), аналіз, анкетне опитування (для визначення та оцінки методів інтернет- просування в готелі «Практик»), прогнозування (при формулюванні рекомендацій), систематизація і узагальнення (для написання висновків). Структура роботи. Робота складається з трьох розділів, загальних висновків до розділів, списку використаних джерел (22 найменування), 1 таблиця та 27 ілюстрацій. Загальний обсяг роботи 61 сторінок.
Az internet adta módszerek alkalmazása a szálláshelyek népszerűsítése terén a Praktik hotel példáján (Beregszász, Kárpátalja)
Keywords: internet; szálláshelyek; Praktik hotel; Beregszász; інтернет; Заклади розміщення; готель «Практик»; Берегово