Ключовi завдання веб-додаткiв у фокусi документацiї: порiвняння React, Angular i Vue - Олексiй Веретьонкiн (ЗУІ ім. Ференца Ракоці ІІ, 2025)
Резюме. Реалiзацiя веб-додаткiв зазвичай передбачає двi основнi групи завдань [4]: бiзнес-логiку (авторизацiя, маршрутизацiя, управлiння станом i даними) та нефункцiональнi аспекти (продуктивнiсть, безпека, масштабованiсть, доступнiсть). Найбiльш популярними для FrontEnd залишаються три iнструменти: React, Angular та Vue. Метою цих тез є проаналiзувати, як офiцiйна документацiя кожного з них висвiтлює способи реалiзацiї ключових завдань та надає вiдповiднi рекомендацiї розробникам.
Keywords: веб-додаток; React; Angular; Vue