Соціальний аспект брендингової діяльності в умовах гібридної війни - Поплавська Вікторія; Viktoriia Poplavska; Poplávszká V. (ФОП Сабов А. М., 2019)
Резюме. В сучасних умовах жорсткої конкуренції придбати конкурентні переваги можна за рахунок невловимих, емоційних характеристик, які досягаються за допомогою бренду. Бренд дозволяє залучати та утримувати як клієнтів, так і партнерів, що забезпечує компаніям подальше зростання та дає можливості розширення ринку і збільшення прибутку. До роботи з розвитку брендингу відносяться і заходи, що здійснюються в рамках корпоративної соціальної відповідальності. Сьогодні соціальна активність стає нормою для компаній, проте розуміння і підходи до неї в різних організаціях різні. Для початку розглянемо поняття корпоративної соціальної відповідальності та її вплив на бренд організації. Бренд - це особлива назва або символ, призначений для ідентифікації товарів або послуг одного продавця або групи продавців, а також для диференціації цих товарів або послуг від схожих продуктів конкурентів.
A márkaépítési tevékenység társadalmi aspektusai egy hibrid háború feltételeiben
https://opac3.brff.monguz.hu/hu/record/-/record/bibBRF00007679
Keywords: бренд; Україна; брендинг