Міжбюджетні відносини Державного та місцевих бюджетів України - Когут Юлія; Ковач-Румп Генетта; Kohut Júlia; Kovács-Rump Henetta; Henetta Kovacs-Rump; Julia Kohut (II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola-„RIK-U” Kft., 2019)
Резюме. Формування та використання Державного та місцевих бюджетів є одним з невирішених питань у взаємовідносинах між собою. Для забезпечення життєдіяльності місцевих бюджетів необхідно не делегувати їм відповідні повноваження, а в законодавчому порядку розмежуватикомпетенцію, функції та обов’язки держави і органів самоврядування.

Abstract. Forming and use of local budgets is one of the unresolved issues in the relationship between the government and local budgets. To ensure vital functions of local budgets it is necessary not to delegate to them proper plenary powers, but in legislative order to delimit their competence, functions and responsibilities of state and local government in law.
https://kmf.uz.ua/wp-content/uploads/2021/02/limes-2019_tom-vi_vi-evfolyam.pdf
https://opac3.brff.monguz.hu:443/hu/record/-/record/bibBRF00008405
Keywords: органи місцевого самоврядування; бюджети; доходи та видатки бюджету; дотація