Вплив штучного інтелекту на організацію бухгалтерського обліку - Микола Городиський; Олександр Березний (II. RFKMF, 2024)
Резюме. Штучний інтелект (ШІ) став трансформаційною силою в різних галузях, і його інтеграція в практику бухгалтерського обліку не є винятком. Вплив штучного інтелекту (AI) на організацію бухгалтерського обліку означає зміну основ в тому, як обробляються, аналізуються та використовуються бухгалтерська та фінансова інформація. Технології штучного інтелекту, такі як машинне навчання, обробка природної мови та роботизована автоматизація процесів, революціонізують традиційні практики бухгалтерського обліку, пропонуючи безпрецедентні можливості для ефективності, точності та стратегічного розуміння.
A mesterséges intelligencia hatása a számvitel szervezésére
The Impact of Artificial Intelligence on the Organization of Accounting
Keywords: бухгалтерський облік; штучний інтелект