10 éves a Fodor István Kutatóközpont. Célok, feladatok, eredmények - Kolozsvári István; Коложварі Степан; Andrik Éva; Андрик Єва; Eva Andrik; Kopor Zoltán; Копор Золтан; Kopor Zoltan; Ljubka Tibor; Любка Тіберій; Molnár Attila; Молнар Атілла; et al. (II. RF KMF-„RIK-U” Kft., 2021)
A kiadvány a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola 2011-ben alapított Fodor István Kutatóközpontjának történeti hátteréről, működéséről, célkitűzéseiről, működési egységeiről, intézményközi kapcsolatairól, megalapítását követő első 10 évének eredményeiről nyújt átfogó és részletes tájékoztatást.

Резюме. У виданні наводиться вичерпна та детальна інформація про історію створення, цілі та завдання, підрозділи, міжвідомчі зв’язки та результати діяльності, організованого у 2011 році Науково-дослідного центру імені Іштвана Фодора Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ за перше десятиріччя його функціонування.
A II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola Fodor István Természettudományi Kutatóközpontjának, valamint a Biológia és Kémia Tanszékének tudományos kiadványa
10 років Науково-дослідного центру ім. Іштвана Фодора. Цілі, завдання, результати
https://kmf.uz.ua/wp-content/uploads/2022/05/fik10_2021-11-03.pdf
https://opac3.brff.monguz.hu:443/hu/record/-/record/bibBRF00009091
Keywords: Fodor István Kutatóközpont; kutatási programok; tudomány népszerűsítés; intézményközi kapcsolatok