Особливості формування продуктивності кукурудзи в умовах достатнього зволоження - Мокрієнко Володимир; Гудзовата Ольга; Таран Віталій; Приндюк Ярослава; Повлін Ірина; Volodimir Mokrienko; Gudzovata Olga; Taran Vitalij; Yaroslava Pryndiuk; Polin Iren; Pólin Irén (II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola-„RIK-U” Kiadó, 2017)
Резюме. У статті викладено проблеми вирощування гібридів кукурудзи як культури універсального використання в Україні та в Закарпатській області, а також досліджено фактори, завдяки яким можна збільшити врожайність цієї культури. Зроблено висновок про те, що формування передзбиральної густоти стояння суттєво впливає на збільшення врожайності гібридів кукурудзи.

Abstract. The article describes the problems of cultivation of maize hybrids as a culture of universal use in Ukraine and Transcarpathian region, factors that can increase the productivity of this culture. The conclusion was made that the formation of the density of standing, significantly affects the increase in the yield of maize hybrids.
https://kmf.uz.ua/wp-content/uploads/2018/02/Limes2018.pdf
https://opac3.brff.monguz.hu:443/hu/record/-/record/bibBRF00005710
Keywords: кукурудза; зволоження; гібриди кукурудзи