Розвиток електронної системи публічних закупівель в умовах сучасних викликів - Валерія Смочко; Володимир Бедзир (II. RFKMF, 2024)
Резюме. Протягом останніх років в українському суспільстві відбулися значні трансформації в контексті цифровізації всіх сфер життя. Наша країна характеризується високим рівнем поширення та доступу до мережі Інтернет, причому деструктивні реалії воєнного часу не загальмували, а радше суттєво пришвидшили темпи цифровізації, що виводить Україну в круг світових лідерів, які формують новітню архітектуру глобального соціального-економічного та інформаційно-технологічного простору.
Az elektronikus közbeszerzési rendszer fejlesztése a modern kihívások tükrében
Advancement of the Electronic Public Procurement System Amid Contemporary Challenges
Keywords: eлектронна система; публічні закупівлі