Подієвий туризм: навчально-методичний посібник - Щука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina (ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ., 2023)
Резюме. Навчально-методичний посібник призначено для ефективного опанування дисципліною «Подієвий туризм». Видання розраховане на студентів денної та заочної форми навчання, першого (бакалаврський) та другого (магістерський) рівнів освіти, незалежно від спеціальності, яку вони здобувають. Інформаційний матеріал подається стисло, у логічній послідовності з великою кількістю різнорівневих завдань та посилань на зовнішні джерела, що забезпечує високий рівень засвоєння матеріалу, незалежно від наявності попередніх знань в області туризму.

Ez az oktatási és módszertani kézikönyv a „Rendezvényturizmus” tudományág hatékony elsajátítását szolgálja. A kiadvány első (bachelor) és második (mester) szintű képzésen nappali és levelező hallgatók számára készült, függetlenül attól, hogy milyen szakon tanulnak. Az információs anyag tömören, logikus sorrendben kerül bemutatásra, nagyszámú különböző szintű feladattal és külső forrásokra mutató hivatkozásokkal, ami biztosítja az tananyag magas szintű elsajátítását, függetlenül attól, hogy a hallgató rendelkezik-e előzetes ismeretekkel a turizmus területén.
Rendezvényturizmus: oktatási-módszertani kézikönyv
Keywords: подієвий туризм; розвиток подієвого туризму; розвиток подієвого туризму