Сучасний розвиток фінансової системи України та перспективи її розвитку враховуючи міжнародний досвід - Когут Юлія; Когут Вікторія; Kohut Júlia; Kohut Viktória; Julia Kohut; Viktoria Kohut (II. RFKMF-„RIK-U” Kiadó, 2016)
A cikk feltárja az ukrán pénzügyi rendszer fejlődését. Meghatározza a fejlődés további perspektíváit a nemzetközi tapasztalatok fényében.

Резюме. У статті розглянуто розвиток фінансової системи України. Визначено перспективи її розвитку враховуючи міжнародний досвід.
https://kmf.uz.ua/wp-content/uploads/2017/03/Limes2016_netre.pdf
https://opac3.brff.monguz.hu:443/hu/record/-/record/bibBRF00006463
Keywords: Україна; фінанси; розвиток фінансової системи