Обліково-аналітичне забезпечення сталого розвитку підприємств сфери послуг - Юрій Головчак (II. RFKMF, 2024)
Резюме. Функціонування підприємств у ринковому середовищі вимагає якісної зміни орієнтації діяльності, пошуку й вибору стратегії сталого розвитку. Для реалізації конкурентних переваг пріоритетного значення набуває обліковоаналітична як стратегічний ресурс. Динамічність бізнесу, з одного боку, й посилення конкуренції на ринку - з іншого, приводять до розуміння необхідності формування комплексної обліково-аналітичної системи сталого розвитку, що дає змогу здійснити повномасштабне ефективне управління підприємством, створити єдину інформаційну платформу соціальної та екологічної діяльності, яка, відповідно, сприятиме підвищенню обґрунтованості управлінських рішень [1,2].
Számviteli és elemzési támogatás a szolgáltatói ágazat vállalkozásainak fenntartható fejlődéséhez
Accounting and Analytical Provision for the Sustainable Development of Service Sector Enterprises
Keywords: сталий розвиток; підприємство