A nyelvtanulók kommunikatív kompetenciájának fejlesztése rövid történeteken keresztül - Nagy-Kolozsvári Enikő; Надь-Коложварі Еніке (PoliPrint Kft., 2009)
Jelen írás témája egy hosszútávú kutatás része, amely az autentikus történetek szerepét vizsgálja az idegennyelv-tanításban
Keywords: angol; Kárpátalja; idegennyelv