Вивчення української мови у школах з угорською мовою навчання - Черничко Степан; Csernicskó István; Csernicsko Istvan; Барань Єлизавета; Bárány Erzsébet; Baran Ielyzaveta (Львівський національний університет імені Івана Франка, 2013)
Резюме. Проаналізовано результати діяльності робочої групи, створеної з метою покращення вивчення української мови учнями шкіл з угорською мовою навчання міста Берегова Закарпатської області, названо видання, створені членами робочої групи.

Abstract. This paper analyses the results of the efforts of the working group established to improve pupils’ knowledge of Ukrainian in schools with instruction in Hungarian in the town of Berehovo, Transcarpathia region. The paper also lists published work created by the members of this working group.
Means for improving the study of Ukrainian by pupils in schools with instruction in Hungarian
Изучение украинского языка в школах с венгерским языком обучения
Keywords: вивчення української мови як державної; школи з мовою навчання національних меншин; методика викладання української мови