Завдання, інструменти, предмет та об’єкти екологічного обліку - Ганусич Вероніка; Veronika Hanusych; Hanuszics Veronika (ФОП Сабов А. М., 2019)
Резюме. Стратегічна мета – сталий розвиток, вимагає суттєвих змін в усіх сферах економічної діяльності. Сучасний бухгалтерський облік і звітність не продукують весь спектр інформації, необхідної для управління цими процесами. Для розробки системи інформаційного забезпечення сталого розвитку в останній час генерується багато ідей, які з різних сторін розширюють рамки облікових процедур. Але повноцінний розвиток бухгалтерської науки можливий лише через системні зміни у теорії обліку. Впровадження екологічного обліку як важливої складової інформаційного забезпечення процесу сталого розвитку, в першу чергу, має торкнутися змін теоретичних облікових категорій: переорієнтація принципів, розширення об’єктів обліку та облікових вимірників, з’ясування вимагають рівні, об’єкти, предмет і цілі екологічного обліку.
A környezetvédelmi számvitel feladatai, eszközei, tárgya és objektumai
https://opac3.brff.monguz.hu/hu/record/-/record/bibBRF00007679
Keywords: eкологічний облік; бухгалтерський облік