Оптимізація моделей техніко-економічного розвитку підсистем кіберспорту України - Чизмар Іван; Csizmár Iván; Chyzmar Ivan (Мукачівський державний університет, 2022)
Резюме. Для активізації процесів розвитку кіберспорту в Україні важлива оптимізація моделей техніко-економічного розвитку (далі ТЕР) кожної окремої цільової (формальної) групи розробника/видавця. При цьому базовим є визначенні такого напряму розвитку ресурсів ТЕР кіберспортивних організацій цільової формальної групи (далі ЦФГ) розробника/видавця, який спрямований на вироблення загального методологічного підходу до цього процесу.
Keywords: кіберспорт; Україна