Розвиток логічного мислення з використанням методу класифікації на уроках фізики та математики - Месарош Лівіа; Кучінка Каталін; Пап Габріелла; Livia Mesarosh; Kuchinka Katalin; Mészáros Lívia; Kucsinka Katalin; Papp Gabriella (Publishing House “ACCENT”, 2020)
Резюме. У статті наводиться спроба показати реалізацію процесу розвитку логічного мислення учнів використовуючи педагогічний метод класифікації на уроках фізики та математики. Наводяться приклади, які сприяють полегшенню засвоєння знаннь. Використання класифікацій створює оптимальні умови для зацікавлення учнів до фізики та математики, сприяє кращому запам`ятовуванню базових фізичних та математичних знань.
Keywords: логічне мислення; класифікація; фізика; математика