Вплив розвитку цифрової економіки на облікову методологію - Оксана Нестеренко; Neszterenkó O.; Nesterenko O. (II. RFKMF, 2024)
Резюме. В умовах глобальної інформаціології суспільства, інтелектуалізації та актуалізації економіки знань цифрова економіка стає не лише важливим фактором економічного розвитку, але й вирішальним чинником конкурентоспроможності країн у сучасному світі. Цей напрямок розвитку стає ключовим в контексті швидкої трансформації суспільства та бізнесу під впливом технологічних інновацій. Перехід до цифрової економіки означає не лише використання цифрових технологій у виробництві і послугах, а й повноцінне перетворення всіх сфер життя: від освіти та охорони здоров’я до управління містами та державою.
A digitális gazdaság hatása a számviteli módszertanra
The impact of the digital economy development on accounting methodology
Keywords: цифрова економіка; облік