Інтеграція звітності про операційні сегменти з організаційною структурою підприємства - Бойко О.; Bojko O. (ФОП Сабов А. М., 2019)
Резюме. Великі багатогалузеві підприємства зазвичай здійснюють широкий спектр підприємницької діяльності, що створює необхідність отримання відповідної економічної інформації для оцінки продуктивності в окремих аспектах їх діяльності, орієнтованих на різних зацікавлених сторін, як внутрішніх, так і зовнішніх. Фінансові звіти надають сукупну інформацію про результати діяльності та фінансовий стан компанії в цілому. Однак, цей тип інформації є занадто синтетичним для забезпечення достовірної оцінки результатів діяльності за видами підприємницької діяльності.
Az üzleti szegmensekről szóló beszámoló integrációja a vállalat szervezeti struktúrájával
https://opac3.brff.monguz.hu/hu/record/-/record/bibBRF00007679
Keywords: підприємство; фінансова звітність