Language Teaching Challenges: A Multilevel Approach. Monograph - Levrints Marianna; Леврінц Маріанна; Lőrincz Marianna (Transcarpathian Hungarian College, 2023)
Abstract. Language Teaching Challenges: A Multilevel Approach” is a collection of studies exploring foreign language teaching challenges through multiple research perspectives. It includes six studies, each addressing various issues of challenges experienced by language teachers.

Резюме. Монографію присвячено вивченню кола викликів або труднощів, з якими стикаються вчителі іноземних мов у професійній діяльності. У роботі представлені результати дослідження, виконаного із застосуванням низки емпіричних методів. Монографія складається із шести розділів, кожний із яких містить результати досліджень базованих на кількісних та якісних методах збору й обробки даних.
Виклики мовної освіти: поліаспектний підхід. Монографія
Keywords: Language Teaching; Challenges; EFL teachers