Інвестиції в туристично-рекреаційну галузь України: теорія та практика регулювання - Пойда-Носик Ніна; Poyda-Nosyk Nina; Pojda-Noszik Nina; Бачо Роберт; Robert Bacho; Bacsó Róbert; Січка Іван; Ivan Sichka (Видавництво ФОП Бреза А.Е., 2014)
Резюме. Монографія присвячена дослідженню проблем регулювання інвестицій в туристично- рекреаційній галузі України. У роботі розкрито сутність інвестицій в туристично- рекреаційну галузь, поняття, форми та інформаційне забезпечення регулювання інвестиційних процесів у туристично-рекреаційній галузі, досліджено фактори впливу на інвестиційну привабливість галузі. Виділено етапи розвитку туристично-рекреаційної галузі в Україні та розглянуто еволюцію організаційних форм і структури органів державного регулювання у туристично-рекреаційній галузі. Проаналізовано вплив регулювання інвестиційних процесів на розвиток галузі, розкрито зарубіжний досвід регулювання інвестиційних процесів у туристично-рекреаційній галузі. Досліджено причини гальмування інвестиційних процесів у туристично-рекреаційній галузі України та пріоритетні напрями державної політики у цій сфері. Монографія розрахована на студентів економічних спеціальностей, аспірантів, викладачів, науковців, працівників державних та комерційних структур і широке коло читачів, які цікавляться проблемами регулювання інвестиційних процесів та розвитку туристично-рекреаційної сфери діяльності.
Монографія
https://opac3.brff.monguz.hu/hu/record/-/record/bibBRF00004429
Keywords: Україна; інвестиційний процес; туристично-рекреаційна галузь