Облік об’єктів ринкової вартості підприємства - Лалакулич Марія; Lalakulych Mariya; Lálákulics M. (ФОП Сабов А. М., 2019)
Резюме. Успіх будь-якого суб’єкта господарювання передусім залежить від ефективності його розвитку, що в умовах конкуренції потребує розробки відповідної стратегії формування економічного потенціалу за рахунок використання наявних ресурсів. Розробка стратегії дає можливість підприємству визначити своє місце в конкурентному середовищі, оцінити вартість бізнесу й найкращим чином досягти поставленої мети, котра визначається його власниками. Сучасна постановка мети підприємства – це максимізація його ринкової вартості й на цих засадах максимізація створеного чистого прибутку при оптимізації інших складових доданої вартості. У міру становлення ринкових відносин в Україні проблема формування і оцінки вартості підприємства (оцінки бізнесу) стає дедалі актуальнішою, а її практична значущість стрімко зростає.
A vállalkozás piaci érték objektumainak számvitele
https://opac3.brff.monguz.hu/hu/record/-/record/bibBRF00007679
Keywords: підприємствo; ринкова вартість