Програма лояльності туристичного комплексу: технологія розробки - Щука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina; Гальків Любов; Halkiv Lyubov (ЛА НАУ, 2020)
Резюме. У фокусі дослідження знаходяться цілі та завдання, які виникають перед туристичними комплексами в процесі розробки та впровадження програм лояльності. Процес розробки програми представлено поетапно. Для кожного з дев'яти етапів визначено цілі, наповнення, типові помилки, яких допускаються вітчизняні підприємці, інструменти розробки та критерії перевірки ефективності отриманих результатів.

Abstract. The focus of the research is on the goals and objectives that the tourist complexes face in the process of designing and implementing loyalty programs. The program development process is presented in stages. For each of the nine stages, goals, content, common mistakes that are allowed by domestic entrepreneurs, development tools and criteria for checking the effectiveness of the results are defined.
Loyalty program for the toruist complex: development technology
Keywords: програма лояльності; туристичний комплекс; споживча лояльність