Туристична оцінка природних ресурсів Мукачівського району Закарпатської області - Бергхауер Олександр; Фодор Дюло; Товт Атілла; Berghauer Sándor; Fodor Gyula; Tóth Attila (Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2017)
Резюме. До початку конфлікту на сході та південному сході України на території держави існували три популярні цільові території міжнародного та внутрішнього туризму: півострів Крим, Карпати та Закарпаття, а також м. Київ. На сьогоднішній день ця ситуація значною мірою змінилася: останніми роками іноземні туристи повністю ігнорують Україну, або приїжджають до нас у незначних кількостях, а вітчизняні туристи дають перевагу санаторіям Карпат та оздоровчим комплексам Закарпаття.
Keywords: природні ресурси; Мукачівський район; геоінформатика; туристична оцінка ландшафту