Регулювання та безпека розвитку страхового підприємництва регіону - Пойда-Носик Ніна; Poyda-Nosyk Nina; Pojda-Noszik Nina; Бачо Роберт; Robert Bacho; Bacsó Róbert; Тимчак Мар'яна (Видавництво ФОП Бреза А.Е., 2012)
Резюме. Монографія присвячена дослідженню сутності та проблем регулювання і безпеки розвитку страхового підприємництва в умовах сучасної економічної системи. Розглянуто підходи до визначення змісту страхового підприємництва в регіоні, проведено систематизацію факторів, що впливають на розвиток страхового підприємництва. Визначено сучасний стан регулювання та тенденції розвитку страхової сфери економічних відносин у Закарпатській області та в розрізі регіонів України. Здійснено прогнозування розвитку страхового підприємництва та запропоновано модель його регулювання на регіональному рівні. Розглянуто напрями забезпечення фінансово-економічної безпеки страхового підприємництва на регіональному рівні. Розраховано на студентів економічних спеціальностей, аспірантів, викладачів, науковців, працівників державних та комерційних структур, усіх, хто прагне професійно вирішувати проблеми страхування.
Монографія
https://opac3.brff.monguz.hu/hu/record/-/record/159701
Keywords: страхове підприємництво; Україна