Застосування інноваційних методів навчання іноземної мови зумовлені екстремальними умовами функціонування - Депчинська Іветта; Depchynska Ivetta; Depcsinszka Ivett (II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola, 2024)
Резюме. На сучасному етапі розвитку освіти, як і методики навчання в школі, вчителі все частіше використовують у цьому процесі інноваційні методи. Тож, намагаючись зробити урок цікавішим, а засвоєння дітьми інформації – швидшим і глибшим, педагоги вдаються до поєднання традиційних і сучасних методів. Сьогодні застосування інноваційних методів навчання іноземної мови, коли використання традиційних методів неможливе, є важливим шляхом оптимізації сил і знань викладачів для продовження процесу навчання. Отже, в основу формування сучасного уроку мають бути покладені інноваційні методи.

Abstract. At the present stage of development of education, as well as teaching methods at school, teachers are increasingly using innovative methods in this process. So, trying to make the lessons more interesting and the children's assimilation of information faster and deeper, teachers resort to a combination of traditional and modern methods. Today, the application of innovative methods of teaching a foreign language, when the use of traditional methods is impossible, is important by optimizing the strength and knowledge of teachers in order to continue the learning process. Thus, innovative methods should be the basis for the formation of a modern lesson.
The application of innovative methods of teaching a foreign language caused by extreme operating conditions
Keywords: інновації; методи навчання; іноземні мови; умови