Підготовка персоналу підприємств для навчання робітників на виробництві у Великій Британії - Орос Ільдіко; Orosz Ildikó; Oros Ildiko (РВВ ЦДПУ ім. В. Винниченка, 2019)
Резюме. В наш час необхідним є вдосконалення системи знань і вмінь для підвищення продуктивності праці, що здійснюють або викладачі ЗВО, які мають педагогічну освіту, але не мають професійної підготовки, або практики, які не мають педагогічної освіти. На основі аналізу численних зарубіжних наукових праць з’ясовано необхідність організації систематичної перепідготовки, підвищення кваліфікації, а також післядипломної освіти для фахівців-андрагогів різних напрямів і рівнів. Метою статті є розгляд питання підготовки персоналу підприємств для роботи з дорослими у Великій Британії.
https://www.cuspu.edu.ua/ua/arkhiv-publikatsii/568-general-information/naukovi-chasopysy-tsdpu/pedahohichni-nauky/publikatsii/10549-vipusk-174-2019
Keywords: підготовка персоналу підприємств; навчання робітників; виробництво; Велика Британія; система професійної підготовки