Особливості формування кібердипломатії України - Мелеганич Ганна; Melehanych Hanna; Товтин Каріна (Закарпатський угорський інститут імені Ференца Ракоці II, 2024)
Резюме. На сьогоднішній день кібербезпека є одним із найважливіших аспектів національної безпеки України. Це пов’язано з активними гібридними загрозами, зокрема кібератаками з боку різних держав і організацій, а особливо з боку російської федерації, які намагаються впливати на критичні інфраструктури, державні органи та приватний сектор нашої країни.
Keywords: кібердипломатія; Україна