Неологізми у «Великому тлумачному словнику сучасної української мови» за редакцією В.Т. Бусел - Лібак Наталка; Libak Natalka; Libák Natálka („RIK-U” Kft., 2018)
Резюме. Великий тлумачний словник української мови (скорочено ВТССУМ) 2009 року видання, головним редактором та укладачем якого є В.Т. Бусел, містить близько 250 тисяч слів та словосполучень, у тому числі й ті, що увійшли до української літературної мови протягом останніх двох-трьох десятиліть. У ньому найповніше представлений лексичний склад української мови на початку третього тисячоліття. Він відповідає сучасним вимогам і повністю задовольняє потреби сучасної людини.

Abstract. The Great Explanatory Dictionary of the Ukrainian Language published in 2009, the main editor and compiler of which is V. T. Busel, contains about 250 thousand words and phrases, including those that have entered the Ukrainian literary language during the last two or three decades. In it the most comprehensive lexical composition of the Ukrainian language at the beginning of the third millennium. It meets modern requirements and fully meets the needs of a modern person.
https://kmf.uz.ua/wp-content/uploads/2018/11/Multicult-Diversity_Book-of-Abstracts_23-10-2018.pdf
https://opac3.brff.monguz.hu:443/hu/record/-/record/bibBRF00006453
Keywords: Великий тлумачний словник української мови; В.Т. Бусел; українська мова