Конкурентоспроможність підприємства в умовах сталого розвитку - Семен Козаревич (II. RFKMF, 2024)
Резюме. Реалізація принципів сталого розвитку ґрунтується на умовах модернізації всіх галузей економіки, шляхом переходу до енергозберігаючих, ресурсоефективних та чистих технологій виробництва. Оскільки на порядку денному на XXI століття – програма зі сталого розвитку, що була схвалена під час зустрічі на вищому рівні на Конференції Організації Об’єднаних Націй з питань довкілля та подальшого розвитку (Ріо-деЖанейро, Бразилія, 1992).
A vállalkozás versenyképessége a fenntartható fejlődéssel összefüggésben
Competitiveness of the enterprise in conditions of sustainable development
Keywords: сталий розвиток; підприємство; Українa