Стратегія фінансування інвестиційної діяльності промислового підприємства - Злотенко О.; Zlotenko O. (ФОП Сабов А. М., 2019)
Резюме. Функціонування та розвиток промислових підприємств у сучасних умовах неможливі без значного технологічного та технічного переозброєння виробництва, яке відбувається за рахунок інвестицій. Ефективна інвестиційна діяльність підприємства забезпечує досягнення його стратегічних цілей: зростання чистого прибутку; підвищення ліквідності; нарощування обсягів виробництва; підвищення добробуту акціонерів1 . В процесі здійснення інвестиційної діяльності підприємство може використовувати власні фінансові ресурси або залучати ресурси зовнішніх інвесторів. Залучення інвестиційних ресурсів створює додаткові можливості для розвитку підприємства, але може мати негативні наслідки. Це пов’язано з тим, що у процесі інвестування в промислове підприємство існують ризики, пов'язані з потенційними наслідками ряду дестабілізуючих факторів.
Egy ipari vállalkozás befektetési tevékenységének finanszírozási stratégiája
https://opac3.brff.monguz.hu/hu/record/-/record/bibBRF00007679
Keywords: промислове підприємство; інвестиційна діяльність