Використання платформи booking.com у вітчизняному туризмі (на прикладі закладів розміщення м. Виноградів) - Фуделла Крістіна; Fudella Krisztina (Кафедра географії та туризму, 2024)
Резюме. Сучасний туризм є одним з ключових сегментів економіки, який відіграє значну роль у розвитку та просуванні регіонів. З появою Інтернету та онлайн-платформ для бронювання житла, таких як Booking.com, туристи мають унікальну можливість легко знаходити та бронювати розміщення в будь-якому куточку світу. У цьому контексті аналіз пропозицій готелів та інших закладів розміщення на таких платформах набуває особливої важливості для готельного бізнесу та розвитку туризму в регіоні. Місто Виноградів розташоване в Закарпатській області України і відоме своєю багатою культурною спадщиною, природною красою та гостинністю місцевих жителів. Зростання туризму в цьому регіоні створює нові можливості для розвитку готельного бізнесу, але водночас поставляє перед ним нові виклики та завдання. Серед таких викликів – завантаженість закладів, яка залежить від якості просування готельних послуг.
A booking.com platform használata belföldi turizmusban (Nagyszőlős szálláshelyeinek példáján)
Keywords: booking.com; туризм; заклади розміщення; Виноградів; turizmus; Nagyszőlős; szálláshelyek