Розробка веб-сайту для закладу харчування на прикладі кафе «Кармен» м. Берегове Закарпатської області - Кузьма Ерік; Kuzma Erik (Földtudományi és Turizmus Tanszék, 2022)
Кафе «Кармен» працює з 2006 року, але у кафе до сих пір відсутній власний веб-сайт. Проблема дослідження полягає в тому, що кафе «Кармен» немає власного веб-сайту, отже тема є актуальною. Темою даної роботи є «Розробка веб-сайту для закладу ресторанного господарства «Кармен» м. Берегове Закарпатської обл» Метою дослідження є розробка веб-сайту для закладу ресторанного господарства «Кармен» м. Берегове. Завдання дослідження: 1. Ознайомитися з загальними поняттями про заклад ресторанного господарства 2. Ознайомитися з поняттями веб-сайту та його видами; 3. Визначити особливості функціонування веб-сайтів ресторанного господарства 4. Охарактеризувати ресторанні господарства м.Берегове 5. Провести порівняльний аналіз веб-сайтів закладів ресторанного господарства м. Берегове 6. Проаналізувати діяльність кафе «Кармен» 7. Описати технологію створення веб-сайту кафе «Кармен» 8. Провести тестування веб-сайту Методи дослідження: теоретичний аналіз літератури (використовувалося на першому етапі), порівняльний аналіз (в процесі вивчення ЗРГ м. Берегове, їхніх веб-сайтів), інтерв’ю (з власником при написанні загальної характеристики закладу), тестування (веб-сайту «Кармен») , анкетування (в процесі тестування сайту), систематизація та узагальнення (при написанні висновків).
A „Kármen” kávézó web-oldal készítése Beregszász, Kárpátalja
Keywords: веб-сторінка; Берегове; Закарпатська область; ресторанне господарство «Кармен»; туризм; web-oldal; Beregszász; Kárpátalja; „Kármen” kávézó; turizmus