Роль додаткових комерційних валют у формуванні соціального капіталу - Ірина Жиглей; Zsiglej I.; Захаров Д.; Zaharov D. (ФОП Сабов А. М., 2019)
Резюме. Додаткові валютні системи дуже різноманітні за своєю природою, за формою, за методами управління оскільки кожна з них створюється з окремою метою. Попри різноманітність систем спільним для всіх є те, що вони спрямовані на побудову мережі соціально-економічних відносин між різними суб’єктами господарювання з метою сприяння розширення ринку та встановлення нових економічних практик заснованих на етичних, екологічних, соціальних стандартах. Незважаючи на актуальність цього питання, в наукових дослідженнях немає однозначного підходу до розуміння сутності додаткових валютних систем та механізму їх роботи.
A kiegészítő kereskedelmi valuták szerepe a társadalmi tőke kialakulásában
https://opac3.brff.monguz.hu/hu/record/-/record/bibBRF00007679
Keywords: валют; соціальний капітал; бізнес