A névhasználati és megszólítási szokások - Beregszászi Anikó; Берегсасі Аніко; Csernicskó István; Черничко Степан; Csernicsko Istvan (MTA Magyar Tudományosság Külföldön Elnöki Bizottság-Hodinka Antal Intézet, 2010)
A kétnyelvűség hatása a kommunikatív kompetenciában a névhasználati és megszólítási szokásokban is megmutatkozik.
https://mek.oszk.hu/14400/14405/14405.pdf
https://opac3.brff.monguz.hu:443/hu/record/-/record/130282
Keywords: névhasználat; megszólítási szokások; kétnyelvűség