Сучасні транскультурні тенденції і Закарпаття - Устич Сергій; Ustych Serhiy („RIK-U” Kft., 2018)
Резюме. Сучасні глобалізаційні процеси мають суперечливий вплив на динаміку цивілізаційної, найперше, полікультурної різноманітності світу. Тому кроскультурні тенденції, через які виникають нові соціальні ідентичності, вимагають системного моніторингового дослідження. Це особливо важливо для полікультурного розвитку Закарпаття.
https://kmf.uz.ua/wp-content/uploads/2018/11/Multicult-Diversity_Book-of-Abstracts_23-10-2018.pdf
https://opac3.brff.monguz.hu:443/hu/record/-/record/bibBRF00006453
Keywords: Закарпаття; транскультура