Цифровізація документообігу та розвиток стану бухгалтерського обліку на сучасному етапі - Валентина Кубік; Руслан Волчек (II. RFKMF, 2024)
Резюме. Цифровізація економіки на сучасному етапі це з‘єднувальна ланка значної кількості процесів, галузей, операцій тощо. Вона є перетворенням знань та інформації у цифрову форму, що надає можливість швидкого та легкого доступу до інформації та обміну інформацією між людьми за допомогою підключення до цифрової техніки. Певний вплив на стан бухгалтерського обліку належить і розвитку цифрової економіки. У сучасному світі важко знайти сферу, яка не була б пов'язаною із цифровими технологіями. Враховуючи ситуацію із розповсюдженням COVID-19, з'явилася нагальна потреба трансформувати будьякий процес, операцію або продукт у режим онлайн. А під час війскового стану питання постає ще більш актуально.
Digitization of document management workflow and the evolution of accounting in the current phase
A dokumentumáramlás digitalizálása és a számvitel jelenlegi állapotának fejlődése
Keywords: цифровізація; бухгалтерський облік