Трансформація теоретичних основ обліку в епоху постіндустріалізму - Семанюк Віта; Vita Semaniuk; Szemányuk V. (II. RFKMF, 2024)
Резюме. Економіка в цілому та облікова наука зокрема, кардинально змінюються в умовах глобалізації та становлення постіндустріального суспільства. XXI ст. це століття кардинальних трансформацій, що супроводжуються швидкістю змін і їх непередбачуваністю. Такі умови змінюють саму суть економічної діяльності і змушують вести мову про нові підходи в менеджменті, а отже в розвитку та удосконаленні інформаційної системи. Основною такою системою, яка генерує інформаційні ресурси є система обліку, яка в змінному, глобалізованому економічному середовищі не може залишатися традиційною.
A számvitel elméleti alapjainak átalakulása a posztindusztriális korszakban
Transformation of the theoretical foundations of accounting in the era of post-industrialism
Keywords: облік; постіндустріалізм