Szakmák iránti érdeklődés formálása az óvodás korban - László Nikolett; Greba Ildikó; Ласло Ніколетта; Греба Ілдіко (ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», 2018)
A munkában megvizsgáljuk, milyen szinten hat a szülők foglalkozása a gyermekek szakmák iránti érdeklődésére, megismerjük a motivációt választásaik mögött. Felmérjük, melyek a leginépszerűbb szakmák a gyerekek körében. Mennyire tájékozottak a szakmákat illetően.
Keywords: foglalkozás; óvoda; szakma