Аналіз ефективності впровадження системи контролінгу - Стойка Наталія; Sztojka Natália; Natalia Stoika (ФОП Сабов А. М., 2019)
Резюме. Проведення аналізу та оцінювання економічної ефективності системи контролінгу є одним із найвідповідальніших етапів на стадії його впровадження. Доцільності впровадження системи контролінгу в діяльність підприємства залежать від об’єктивності проведення аналізу з використанням комплексного аналітичного інструментарію оцінки ефективності системи контролінгу. Питання щодо розробки методичного забезпечення оцінки ефективності системи контролінгу викладені в працях російських та українських дослідників: Л. Волинець, О.А. Вержбицького, О.М. Деменіної, Е.Е. Кідаєвої, Л.П. Корольової, Н.Г. Круссера, С.О. Мордухая, О.В. Оліфірова.
A kontroling rendszer bevezetésének hatékonysága
https://opac3.brff.monguz.hu/hu/record/-/record/bibBRF00007679
Keywords: контролінг; підприємство